TERMENI ŞI CONDIŢII
1. TERMINOLOGIE
Vanzător :  PMA INVEST.
Site : domeniul  https://www.promohouse.ro/  și subdomeniile acestuia.
Cont : sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Clientului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre acesta si istoricul acestuia in site.
Client :persoana fizica / persoana juridica sau orice entitate juridica care are sau obtine acces la CONTINUTUL SITE-ULUI, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre PMA INVEST (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre PMA INVEST si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui CONT si care plaseaza o comanda pe site, prin intermediul contului creat in site sau nu.
Utilizator : orice persoana fizica/juridica inregistrata pe Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din prezenta sectiune.
Comanda: un document electronic, ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Client, prin care acesta transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe Site.
Bunuri si Servicii : orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Clientului ca urmare a Contractului incheiat.
Contract : reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Client, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Clientului.
Continutul site-ului:
• toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament  electronic;
• continutul oricarui e-mail trimis Clientilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
• orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Vanzatorului, Clientului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
• informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada;
• date referitoare la Vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia.
Recenzie : o evaluare scrisa de catre detinatorul sau beneficiarul unui produs sau serviciu, evaluare redactata pe baza experientei personale si capacitatii acestuia de a realiza comentarii calitative și de a spune daca produsul sau serviciul respecta sau nu specificatiile mentionate de catre producator.
Newsletter : mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS) asupra Bunurilor si Serviciilor si/sau a promotiilor desfasurate de Vanzator intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea Vanzatorului cu referire la informatiile continute de acesta.
Tranzactie : incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui Bun si/sau Serviciu de catre PMA INVEST , Clientului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Vanzator, sau prin intermediul unui cont bancar, indiferent de modalitatea de livrare.
Specificatii : toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.
 
2.  SCOPUL TERMENILOR SI CONDITIILOR/ DATE COMPANIE/CONTACT
 
  2.1. Scopul Termenilor și Condițiilor
 
Termenii și Condițiile se aplică tuturor tranzacțiilor dintre PMA INVEST, Cluj-Napoca, Valea Seaca nr.1A , România, (denumit în continuare “Vânzător”) și Utilizator/Client* în versiunea valabilă în momentul efectuării unei tranzacții în magazinul online https://www.promohouse.ro
 
  2.2.  Date companie:
 
SC PMA INVEST, persona juridica, cu sediul social in localitatea Cluj-Napoca, str. Plopilor nr.58/46 si punct de lucru in localitatea Cluj-Napoca, Valea Seaca nr.1 A,HALA 6, cod unic de inregistrare fiscala RO 10638155, numar de inregistrare la Registrul Comertului J12/906/1998, IBAN RO86BTRLRONCRT0098634402 deschis la Banca Transilvania.
Ne poți contacta astfel:
– la adresa: PMA INVEST, România,Cluj-Napoca, Valea Seaca nr.1 A,HALA 6
–  telefonic, prin apel  la linia de suport clienți: 004/0768105500 (Costul este în conformitate cu lista de prețuri a operatorului dvs. de telefonie)
– prin e-mail la: contact@promohouse.ro
– prin formularul de contact de pe website-ul magazinului online. 
Te rugăm să ai în vedere că programul de funcționare al departamentului de suport este în intervalul Luni – Vineri, 09:00 – 17:30 (cu exceptia Sărbătorilor legale).
 
3. ACCEPTAREA CONDITIILOR
 
Accesarea acestui website presupune acordul explicit al dumneavoastra asupra Termenilor si Conditiilor si a Politicii de confidentialitate.
Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor de Utilizare. In cazul in care nu esti de acord cu Termenii si Conditiile de Utilizare, nu utiliza site-ul  www.promohouse.ro.
S.C. PMA INVEST S.R.L  este proprietarul si administratorul paginii web de comert online. Termenii si conditiile pot fi schimbate in orice moment de catre administratorul site-ului fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta in orice moment.
 
4. OBLIGATIILE CUMPARATORULUI
 
Utilizatorul are obligatia de a furniza informatii reale si corecte despre persoana sa atunci cand aceste informatii i se cer pentru completarea unui formular de comanda online. In cazul in care  www.promohouse.ro  are motive sa suspecteze ca aceste informatii nu sunt reale, isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul la serviciile oferite de acest site. 
Restrictionarea accesului poate insemna stergerea/invalidarea oricarei comenzi online si a tuturor informatiilor pe care le contin acestea si interzicerea accesului la serviciile  www.promohouse.ro.
 
5. INREGISTRAREA CA MEMBRU, PAROLA SI COMPORTAMENTUL CA MEMBRU
 
Pentru a comanda pe site-ul www.promohouse.ro  NU  sunteti obligat sa va inregistrati dar daca aveti cont aflati mult mai usor de oferte si promotii iar calitatea de membru fidel va fi rasplatita. Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti pe deplin responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al site-ului  www.promohouse.ro.  Orice activitate desfasurata sub numele dvs de utilizator fiind integral in responsabilitatea dvs. Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dvs de utilizator.
 
6. COPYRIGHT/DREPTURI DE AUTOR
 
Drepturi de autor: toate drepturile rezervate. Drepturile de autor sau alte drepturi de proprietate intelectuala cu privire la textele, imaginile marcate cu logo-ul site-ului, sunetele, programele software, precum si orice alte materiale din interiorul acestui site, sunt proprietatea exclusiva sau sunt incluse cu permisiunea proprietarului de drept.
Este permisa navigarea pe site, reproducerea unor pasaje prin printare, downloadare pe disc si instrainarea catre alte persoane, dar, in toate cazurile, doar pentru scopuri non-comerciale, adica numai in scop informational sau personal. Nicio reproducere a oricarei parti a acestui site nu poate fi vanduta sau distribuita in scopuri comerciale si nici nu poate fi modificata sau folosita in alte lucrari, publicatii sau site-uri, fie ca este vorba de un format electronic sau tiparit, sau postata pe alt site.  S.C PMA INVEST S.R.L  nu acorda vizitatorilor acestui site nici un fel de licenta sau drept asupra materialelor postate si/sau descarcate de pe site, precum si in ceea ce priveste continutul si structura prezentului site.
 
7. HYPERLINK-URI SI ALTE SITE-URI
 
www.promohouse.ro  poate include in site link-uri catre alte site-uri, aflate sau nu in proprietatea  S.C PMA INVEST S.R.L.
www. promohouse.ro  nu poate fi, in nicio circumstanta, responsabila pentru continutul acestor site-uri. Sunteti pe deplin in cunostinta de cauza ca orice informatie, date, text, fotografii, grafica etc., continute in acest site sunt responsabilitatea acelei persoane/entitati de la care provin(e). In aceste conditii nu putem sub nicio forma, direct sau indirect, fi facuti responsabili pentru continutul site-ului incluzand, dar nelimitandu-se la, informatii trunchiate, incomplete sau gresite sau pentru orice consecinte ale utilizarii acestora.
 
8. PROMOTII SI CONCURSURI
 
www.promohouse.ro  stabileste independent regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului  Promohouse.ro  sau prin alte mijloace de comunicare publica sau privata. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe  www.promohouse.ro.  De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil.
 
9. FRAUDA
 
Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre companie si clienti, se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.
 
10. NEWSLETTER
 
Abonarea la newsletter-ul site-ului  www.promohouse.ro  este gratuita, voluntara si implica acordul dumneavoastra de a accepta acesti termeni de utilizare. Va puteti dezabona in orice moment, urmand instructiunile din subsolul fiecarui e-mail.
Mesajele si informatiile transmise prin newsletter respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala (asa cum este stipulata de legislatia romaneasca).
Comerciantul detine toate drepturile asupra continutului newsletter-ului (in aceleasi conditii mentionate pentru informatiile publicate in cadrul site-ului).
 De asemenea,  www.promohouse.ro  are dreptul de a restrictiona accesul la newsletter oricarui abonat, atata timp cat acesta nu respecta termenii si conditiile acestui site.
 
11.COMENTARII, COMUNICARI SI ALTE DATE
 
Persoanele care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; pot sa trimita e-mail-uri, sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in niciun fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, e-mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare.  www.promohouse.ro  are dreptul (dar nu si obligatia) de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site.
 
 
 
 
 
 
0
    0
    Coșul dvs.
    Coșul dvs. este golInapoi la magazin