LIVRAREA

Livrarea produselor se face prin companii specializate de curierat. Cheltuielile de transport le suporta clientul, insa vor fi specificate in factura finala, afisata dupa plasarea comenzii sau in contul dvs. Livrarea se va realiza in intervalul 2-14 zile lucratoare de la confirmarea comenzii, exceptand zilele de Sambata si Duminica, precum si sarbatorile legale. Eventualele intarzieri ale curierului pot aparea daca pe traseu apar probleme (inundatii, ninsori etc.) sau daca zona de livrare este pe o ruta exterioara zonei de acoperire a curierului. In cazuri exceptionale, daca produsul comandat nu se afla pe stoc in momentul comenzii, veti fi anuntat de operatorii nostri in cat timp acesta va putea ajunge la dvs. Sambata si duminica nu se fac livrari. Costurile transportului si preturile produselor pot fi modificate fara o notificare prealabila.

POLITICA DE RETUR

In termen de 14 zile, din momentul in care ai primit produsul prin curier sau l-ai ridicat din magazinul nostru, trebuie sa anunti intentia ta de a returna produsul. Poti face asta, cel mai usor, completand formularul de retur de mai jos. In acest formular, te rog sa nu uiti sa selectezi una din optiunile de retur: schimb cu un produs diferit sau rambursarea sumei de bani.

Dupa trimiterea formularului de retur, vei primi prin e-mail de la noi confirmarea primirii acestui formular si apoi un e-mail in care esti informat de aprobarea sau respingerea cererii tale.

Conform OUG 34/2014, aveti dreptul de a va retrage din prezentul contract, fara a preciza motivele si fara a suporta penalitati în termen de 14 zile. Perioada de retragere expira dupa 14 zile începând de la ziua la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decât transportatorul, indicata de dumneavoastra, în posesia fizica a produselor.

Conditiile dreptului de retragere se aplica doar consumatorilor persoane fizice, definite in art 2, pct.1 al OUG 34/2014.

Nu pot fi returnate produsele care au facut obiectul unei comenzi speciale, au fost distinct personalizate la cererea clientului, au fost confectionate dupa specificatiile consumatorului (ex: nuantarea produsului in culoarea dorita de client), prezinta urme de lovire, deteriorare, uzura, au fost desigilate si nu mai au ambalajul original intact, cu toate accesoriile si eticheta integre, sunt puse prin orice mijloc într-o stare necorespunzatoare repunerii în vânzare.

Clientul este obligat să trimită ambalajul cu produsul si dovada care să ateste achiziționarea produsului (chitanță sau factură) cu acelasi curier în termen de 14 zile calendaristice de la data cumpărării. Sumele vor fi restituite intr-un interval de 10 zile lucratoare, in contul indicat de client. Rambursarea este posibila numai in cazul in care toate cerintele prevazute in acesti termeni si conditii au fost indeplinite.

Daca ai optat pentru rambursul sumei de bani, iti vom trimite suma in contul specificat in formularul de retur. Daca ai platit cu cardul, banii vor fi returnati in acelasi cont. Banii vor fi vizibili in cont sau pe card in maxim 14 zile calendaristice de la data la care ne-ai anuntat de returul produselor. Iti vom rambursa banii prin aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita initial.

Costul de transport pentru returnarea produsului este suportat de catre cumparator. In cazul in care returnarea se face din cauza unor defecte de fabricatie sau deteriorari in timpul transportului va rugam sa ne contactati in maxim 24 de ore de la primirea coletului la adresa de email contact@promohouse.ro
De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).

Mai joi găsiti formularul de retur.

FORMULAR RETUR

 

 

0
    0
    Coșul dvs.
    Coșul dvs. este golInapoi la magazin