Cum cumpar?

 

1.PRETUL PROSDUSELOR 

 Orice comandă plasată prin intermediul site-ului www.promohouse.ro are valoare contractuală.

Prețurile sunt afișate pe pagina dedicată fiecărui produs, conțin TVA și nu includ costurile de livrare.

2.COMANDA ONLINE

2.1 Selecteaza produsul sau produsele care te intereseaza folosind categoriile de produse disponibile, apoi apasa pe butonul „ADAUGA IN COS”.

2.2 Dupa ce ai ales toate produsele pe care doresti sa le cumperi, apasa pe butonul ,,VEZI COSUL” . Poti astfel vizualiza lista cu toate produsele pe care le-ai ales, poti sa modifici cantitatile comandate sau poti sa renunti la unul sau la toate produsele alese.

2.3 Selecteaza metoda de livrare care poate fi:

 • Ramburs prin FAN COURIER, pret?????//
 • online prin CARD BANCAR
 • Ordin de plată\Virament bancar
  Plata prin Ordin de plată\Virament bancar se face in contul IBAN RO86BTRLRONCRT0098634402 deschis la Banca Transilvania.în baza facturii proforme, emise de societate, în urma confirmării prin e-mail a comenzii cu un consultant de vânzări. Pe ordinul de plată se va menţiona obligatoriu
  numărul de comanda . Pentru a beneficia de această opţiune trebuie să alegeţi ca modalitate de plată: Ordin de plată\Virament bancar”.
  Prin e-mail o sa primiti o confirmare / proformă cu care puteți să faceți plata.Dacă pe ordinul de plată nu apar informaţiile de mai sus, vă rugăm să ne trimiteţi dovada plăţii cu indicarea informaţiilor de mai sus pe adresa de email contact@promohouse.ro .În caz contrar avem dreptul de a suspenda termenul de livrare până la confirmarea efectuării plăţii.

 

Ordin de plată\Virament bancar
Plata prin Ordin de plată\Virament bancar se face în baza facturii proforme, emise de societate, în urma confirmării prin e-mail a comenzii cu un consultant de vânzări. Pe ordinul de plată se va menţiona obligatoriu
numărul de comanda . Pentru a beneficia de această opţiune trebuie să alegeţi ca modalitate de plată: Ordin de plată\Virament bancar”.

Prin e-mail o sa primiti o confirmare / proformă cu care puteți să faceți plata.
Dacă pe ordinul de plată nu apar informaţiile de mai sus, vă rugăm să ne trimiteţi dovada plăţii cu indicarea informaţiilor de mai sus pe adresa de email contact@promohouse.ro

În caz contrar avem dreptul de a suspenda termenul de livrare până la confirmarea efectuării plăţii.

2.4 Verifica sumarul comenzii tale si apasa pe butonul „CONTINUA CU FINALIZAREA COMENZII”

Puteti sa va creati un cont pe site-ul nostru sau sa completati campurile obligatorii cu datele dumneavoastra pentru comanda.

Va rugam sa ne transmiteti informatii complete pentru autentificare si facturare – nume si prenume, nume firma (daca este cazul), datele de identificare ale firmei (daca este cazul), cont bancar (daca este cazul), adresa de e-mail, numar de telefon la care puteti fi contactat, adresa de livrare a produselor si intervalul orar in care sunteti disponibil pentru a primi produsele.

2.5 Dupa completarea informatiilor, apasati butonul ,, PLASEAZA COMANDA”.

veti primi???????????????????????????EMAIL CU /////??????

2.6 Pentru comenzile cu personalizare , apasati butonul ,, CERE OFERTA”, completati cererea de oferta cu numele dumneavoastra, email si o scurta descriere a produselor sau serviciilor pe care le doriti. Daca este cazul, incarcati fisierul dumneavostra necesar pentru personalizare. Veti fi informat prin email atat asupra pretului cat si a termenului, costului si modalitatii de livrare in functie de cantitatea ceruta.

0
  0
  Coșul dvs.
  Coșul dvs. este golInapoi la magazin